Wat een feestelijke zaterdagavond had moeten zijn liep dit weekend uit op een persoonlijk drama in het Alkmaarse uitgaansgebied. Op het Waagplein werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 2:30 melding gemaakt van een steekpartij.

De politie kwam ter plaatse en moest vaststellen dat er een gewonde was gevallen, zij het niet door een steekpartij. "We kregen een melding van een steekpartij, maar het bleek te gaan om iemand die met een glas in zijn gezicht was geslagen", vertelt een woordvoerder tegen mediapartner NH. De gewonde man is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan, waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

De politie heeft even verderop aan de Van den Boschstraat een man aangehouden voor de mishandeling. "Het slachtoffer heeft aangegeven vooralsnog geen aangifte te willen doen", zegt de woordvoerder. "De verdachte is heengezonden. In dit geval houdt het onderzoek van de politie daarmee op." (foto's: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot)


Pin It
Bekeken: 3449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/