Erfpachters in gemeente Alkmaar krijgen tijdelijk de mogelijkheid om de grond die ze pachten tegen een gunstige prijs te kopen. De regeling geldt met terugwerkende kracht vanaf 2022 en er wordt gerekend met het prijspeil van 2021.

De regeling maakt het voor erfpachters betaalbaarder om hun erfpachtrecht om te zetten naar vol eigendom door het kopen van het ‘bloot eigendom’. Mensen die de afgelopen twee kalenderjaren hun gepachte grond kochten tegen het tarief uit 2022 of 2023 komen in aanmerking voor compensatie. De regeling loopt tot het beleid voor het omzetten van erfpacht naar vol eigendom is gewijzigd. Wanneer dat gebeurt is nog niet bekend.

Erfpachters zullen met een informatiebrief worden geïnformeerd over de regeling en aanvraagmogelijkheden. Wie geen geduld heeft kan terecht op alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/