De regionale Visie Toerisme en Recreatie wordt vernieuwd om regio Alkmaar nog aantrekkelijker te maken voor inwoners en toeristen uit het binnen- en het buitenland. Voor een breed gedragen beleid wordt donderdag 1 februari weer een participatiemiddag voor belanghebbende bedrijven en organisaties georganiseerd. Deze avond vindt plaats in de Cultuurkoepel van Heiloo.

Tijdens de interactieve bijeenkomst staan vragen centraal als: wat zijn de belangrijkste ambities en uitgangspunten voor de komende jaren op toeristisch en recreatief vlak in de Regio Alkmaar, hoe die te bereiken en wat zijn de acties die daarbij horen? Alle vertegenwoordigers vanuit de gastvrijheidssector in gemeenten Alkmaar, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo en Dijk en Waard zijn welkom om een bijdrage te doen.

De bijeenkomst duurt van 14:30 tot 17:00 uur, met inloop vanaf 14:15 uur. Aanmelden kan tot donderdag 18 januari via Marijke Meelissen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag inclusief naam en voorletters, en contactgegevens van de organisatie.  Wie graag voorafgaand al ideeën of aandachtspunten wil aandragen kan dit via Marijke Meelissen doen.
Pin It
Bekeken: 988x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/