Anne Judith Storm van Leeuwen start op 12 februari als teamcommandant van brandweer regio Alkmaar. Zij is nu nog Projectleider Maatwerkvoorzieningen in het Zorg- en Veiligheidshuis van de Veiligheidsregio en zal "met ontzettend veel enthousiasme" het stokje overnemen van Petra Abma, die in januari met pensioen gaat.

Regionaal brandweercommandant Krishna Taneja vertelt heel blij te zijn met Anne Judith als toekomstige teamcommandant: "Net als haar voorganger Petra komt Anne Judith niet uit de brandweerorganisatie. Ze brengt daarentegen wel heel veel andere rijke ervaring met zich mee. Samen met het team investeren we er de komende maanden in om Anne Judith in het brandweervak en in het team ervaring op te laten doen."

Anne Judith werkt sinds 2019 bij de Veiligheidsregio. "Ik heb de afgelopen vier jaar voor de doelgroep personen met onbegrepen gedrag en een veiligheidsrisico mogen zorgen voor passende huisvesting in de zestien gemeenten binnen ons gebied. Een hele leuke functie waarin ik de - vaak tegengestelde - belangen, wensen en mogelijkheden van zowel zorgpartijen, de gemeenten, politie, justitie en natuurlijk van de cliënten zelf heb kunnen vertalen naar het opleveren van concrete opvangplekken in onze regio. Een vaardigheid die me gaat helpen om de doorontwikkeling van de brandweer, in mijn nieuwe functie als teamcommandant, samen met de collega’s vorm te geven."

"Een aantal brandweercollega’s heb ik al mogen leren kennen tijdens de inzet tijdens de Corona Teststraten, de noodopvang van Oekraïners en de noodopvang van Asielzoekers", vervolgt de toekomstige brandweercommandant. "Ik heb de collega's van de veiligheidsregio in het algemeen en van de brandweer in het bijzonder in die periodes leren kennen als no-nonsense, hardwerkende en enthousiaste medewerkers met een enorm gevoel voor sfeer en urgentie. Ik hoop hier, zéker na de opleiding tot manschap en meegelopen te hebben met 24- uurs diensten, een mooie aanvulling op te zijn."

Volgens haar LinkedIn profiel was Anne Judith voorheen onder andere Manager Primair Proces bij dnoDoen Alkmaar, Adviseur Strategie en Wonen
bij Woonwaard en Interim Manager bij de Noordwest Ziekenhuisgroep. Ook was ze zangeres van de rock 'n roll band Little Anne and her Tennessee Birds. Ze is nog wel betrokken bij de rock 'n roll, maar dan elke maandagavond als DJ voor de Engelse zender Rockin50s Radio en als ze er tijd voor heeft in de zomermaanden, rijdt ze freelance vrachtwagen voor Rock and Roll Producties door Europa.
Pin It
Bekeken: 1300x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/