De 'digitale tweeling' van gemeente Alkmaar laat nu ook vermiste katten zien. Wethouder Smart City, Christiaan Peetoom, is blij met de nieuwe functie voor de plattegrond: "De kaart met vermiste katten is weer een mooie toevoeging. Op die manier groeit de kennis over onze gemeente, die we graag met onze inwoners delen."

De digitale tweeling is een virtuele kopie van Alkmaar en ondersteunt de gemeenteraad bij besluitvorming, helpt ambtenaren bij hun taken en voorziet inwoners van waardevolle informatie. Nu zijn staan ook alle als vermist opgegeven katten op de plattegrond weergegeven.

De informatie komt van Amivedi. Deze organisatie verzamelt informatie over alle vermiste katten in Nederland, waaronder gegevens van de kat en de datum en locatie van de vermissing. De digitale tweeling is onderaan te vinden op de website alkmaar.incijfers.nl. Wie hierop klikt krijgt een kaart te zien met links weergaveopties om aan te vinken. Onderaan bij  'overige kaartlagen' staat de optie 'vermiste katten'. Om ze allemaal te zien moet er wel ingezoomd worden.

Wie graag iets toegevoegd ziet aan de digitale tweeling kan op de website een contactformulier invullen.
Pin It
Bekeken: 971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/