Stadswerk072 heeft deze week een groot aantal afvalbakken en hondenhaltes in gemeente Alkmaar afgesloten. Dit natuurlijk omdat er richting oudejaarsavond alweer aardig wat vuurwerk wordt afgestoken. Voor een aantal bakken was het al te laat; volgens inwoners zijn er zeker acht opgeblazen.

De afvalbakken en hondenhaltes in winkelcentra blijven wel in gebruik. Aan de rest is een vuilniszak gehangen, zodat mensen toch hun afval kunnen weggooien. Na de jaarwisseling opent Stadswerk de afgesloten afvalbakken en hondenhaltes weer.

Op de Facebookpagina van Stadswerk melden volgers dat er de afgelopen weken meerdere bakken zijn opgeblazen: zes in de Park Groene Voet, eentje bij SV Koedijk en eentje bij de gymzaal achter basisschool Het Kompas aan de Kofschipstraat. (foto: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/