Op de Alkmaarse Ring is een groot ongeluk gebeurd. Daar klapten maandagochtend meerdere auto's op elkaar. Het zou gaan om zeker tien voertuigen. Toch vielen er geen slachtoffers, de ambulance kwam wel ter plaatse maar hoefde niemand mee te nemen naar het ziekenhuis.

De botsing vond plaats ter hoogte van de Leeghwaterbrug over het Noordhollandsch Kanaal, op het gedeelte van de N242 dat richting de A9 loopt. Door het ongeluk is een flinke file ontstaan tot ver in Heerhugowaard. Ook op de rest van de Ring Alkmaar en op de Nieuwe Schermerweg werd het uitzonderlijk druk, omdat veel automobilisten een andere route kozen.

De schade aan de voertuigen varieert, maar een berger is opgeroepen om te  assisteren met het verwijderen van de beschadigde auto's.


Pin It
Bekeken: 5173x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/