Het zal menig automobilist en fietser niet ontgaan zijn. Zaterdagmiddag speelde de aloude Alkmaarse bruggenvloek weer op. Deze keer ging het om de doorgaans betrouwbare Tesselsebrug die na een opening besloot dat het daarna wel mooi was geweest en niet meer wilde sluiten.

Het zorgde prompt voor een flinke verkeerschaos rond de Alkmaarse binnenstad. De files strekten zich uit tot ver op de Geestersingel en op Overstad. Zelfs ter hoogte van de Singelgarage  en de Zeswielen was de overlast goed merkbaar. Om nog grotere chaos te voorkomen werden handhavers ingezet om het verkeer weg te leiden van de openstaande brug.

Wat de oorzaak van de storing is geweest is niet duidelijk, maar uiteindelijk wist een monteur het brugdek weer omlaag te krijgen.
Pin It
Bekeken: 1428x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/