De woning aan de Baansingel in Alkmaar waar vorige week een schietpartij plaatsvond wordt zo snel mogelijk gesloten. Medewerkers van de gemeente zijn bij omwonenden langs gegaan om hen te informeren over de voorbereidingen die hiervoor worden getroffen. Burgemeester Anja Schouten heeft de bevoegdheid om drugspanden te sluiten op grond van de Opiumwet. Volgens de buurt handelt de bewoner van nummer 120 in drugs en zorgt dat regelmatig voor problemen.

De moord op de Friese jongeman Freek Postma is geen losstaand incident, al is het wel verreweg het meest extreme. De 58-jarige bewoner van de hoekwoning handelt volgens de buurt in drugs en dat zorgt regelmatig voor overlast en andere problemen. De man was opgepakt nadat het dodelijke schietincident, maar hij mocht zondag weer naar huis en is geen verdachte meer in de zaak. Zijn terugkomst motiveerde omwonenden om een brief naar de burgemeester te sturen; ze willen evengoed van hem en de problemen die hij veroorzaakt af.

Daar wordt nu gehoor aan gegeven. Het is niet duidelijk wanneer de procedures voor sluiting van de woning doorlopen zijn. Tot de sluiting voeren de politie en handhaving extra surveillance uit in de omgeving van de hoek Baansingel - Spieghelstraat.
Pin It
Bekeken: 1382x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/