Een bestelbus en een Belbus zijn hard in aanrijding gekomen op de Huiswaarderweg in Alkmaar. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag op de kruising met de Neswaard / Kanaaldijk. Door de klap tegen de flank knalde de Belbus frontaal tegen een lichtmast. Niemand raakte echter gewond.

Volgens getuigen stak de chauffeur van de Belbus (vervoer voor ouderen, red.) de Huiswaarderweg over terwijl het licht voor hem al op rood stond. De bestuurder zelf meent dat hij het oranje nog meepakte. Hoe dan ook, de passagiersbus werd in de zijkant geramd en botste daarna tegen een dikke lantaarnpaal.

De Belbus raakte zwaar beschadigd en moest door een berger worden opgehaald. De lichtmast zal recht gezet moeten worden.
Pin It
Bekeken: 1296x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/