Alkmaar, 05 februari 2014. Podium Victorie heeft vrijdag 14 februari hebben een snoeiharde metalavond met onder andere de belofte van de Nederlandse metalscene; The Charm The Fury. Samen met 18 Miles, Ancient Monstrocity en Colombian Necktie komen ze hun versterkers opschroeven tot standje elf.

The Charm The Fury is de rijzende ster van de Nederlandse Metalscene. Na een knallende cd-presentatie in een bomvolle Sugar Factory te Amsterdam is het nu tijd voor een tour door de rest van het land. Ook Alkmaar mag zich gelukkig prijzen. Geïnspireerd door bands als The Architects en Underoath is deze metalcore band voor de liefhebber een niet te missen show.

Ook de band 18 Miles verovert in sneltreinvaart de harten van hardcore/metalcore Nederland. De heren startten in 2010 en wonnen dit jaar al de Battle of the Bands Europe voor de Vans Warped Tour. De knaller van een plaat "Darker Times" valt zeer goed in de smaak bij zowel de jongere als oudere garde hardcore liefhebbers. Recht voor z'n raap, afwisselend en een flinke pot energie. Dat is 18 Miles.

Ancient Monstrosity is een technische death metal band uit de kop van Noord-Holland. Met immense blastbeats, brute beukstukken en meeslepende melodieën zal deze band je versteld doen staan.

De heren van Colombian Necktie zijn een klein jaartje bij elkaar, komen uit omgeving van Beverwijk en Castricum en omschrijven hun muziek als 'Brutal Hardcore'. Hun debuutsingle 'Clown Killer' is te beluisteren via Bandcamp. Met een kledingsponsor in de pocket en een EP in de maak wil Colombian Necktie niet alleen Nederland veroveren, maar komend jaar ook de rest van Europa.

De grote zaal gaat om 20:00 uur open en Colombian Necktie trapt om 20:15 uur af. Er is een afterparty in het bovencafé: Hardrock karaoke op Nachtstrand! Ga voor meer informatie naar de website van Victorie.

Pin It
Bekeken: 1275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/