Het verkeer is door de jaren heen flink veranderd. Wegen worden anders ingericht, er is veel meer verkeer en er zijn vervoersmiddelen bijgekomen zoals de elektrische fiets. Sport Vitaal wil daar op donderdag 16 november aandacht aan besteden met de verkeerstheaterquiz 'Hoe Zat Het Ook Alweer?'. De quiz is voor 55-plussers en wordt gehouden in het Alkmaarse wijkcentrum Mare Nostrum.

Onder leiding van professionals van Contact Onderwijsadviesbureau, doorlopen deelnemers de verkeersgeschiedenis en alle huidige verkeersregels. Ondertussen beantwoorden ze in teamverband 60 vragen, onder het genot van koffie of thee. Daarbij worden regelmatig video's gebruikt en er is zelfs karaoke. Het winnende team gaat met een leuke prijs naar huis.

De verkeerstheaterquiz duurt van 14:00 tot 15:30 uur. Aanmelden voorΒ  2 euro kan via alkmaaractief.nl/sportvitaal, per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via 06-28510517 (ma t/m do van 09:00 tot 12:00 uur).

De verkeerstheaterquiz is onderdeel van het programma Doortrappen Alkmaar. Hiermee stimuleren de gemeente en de provincie senioren om (vaker) op de fiets te stappen. Voor over fietsen, kijk op alkmaarsport.nl/fietswandelkalender.
Pin It
Bekeken: 757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/