Wie zin heeft in een kunstzinnig feestje, kan zaterdagavond z'n hart op halen in Alkmaar tijdens de tweede museumnacht. Vorig jaar was een groot succes met een uitverkochte avond op vier locaties. Dit jaar kunnen kunstliefhebbers op zeven plekken terecht voor onder meer een silent disco en live muziek op plekken waar anders niet gedanst wordt.

Jong en wat ouder is zaterdagavond vanaf 19.00 uur welkom in het Stedelijk Museum, de Grote Kerk, het Grafisch Atelier, de Kunstuitleen, het Biermuseum en HAL25, schrijft mediapartner NH. Op die plekken kunnen bezoekers genieten van kunst, dans en optredens. Ook kunnen ze een tattoo laten zetten.

De populaire silent disco van vorig jaar is verplaatst van het Stedelijk naar de Grote Kerk en in die kerk is er ook ruimte voor audiovisuele kunst met een mix van orgel- en melodieuze technomuziek. In HAL25 treden Gladde Paling, Personal Trainer en Charlot op. Voor wie dan nog niet klaar is met dansen: hierna kunnen de 18-plussers voor een afterparty terecht in Podium Victorie waar dj's tot 04.00 uur de nacht vullen.

Meer informatie over de Museumnacht Alkmaar staat op de website van het evenement. "Van de ongeveer 1.700 tickets zijn nog kaarten beschikbaar, maar het gaat de laatste dagen hard", laat de organisatie weten.
Pin It
Bekeken: 1219x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/