Winkelen terwijl de avond valt, in feeëriek licht en met muzikale begeleiding: de Alkmaarse Shopping Night belooft weer een feestje te worden. Het evenement valt dit jaar samen met de Museumnacht en met het Bluesweekend, dus er is in de binnenstad van Alkmaar voor iedereen wel wat te beleven dit weekend. Zolang de winkeltassen maar meegaan want shoppen, dat hoort er zeker bij.

Het draait tijdens de Shopping Night om zien en gezien worden: de echte fans hebben hun outfit voor tijdens het shoppen natuurlijk ook al klaar liggen. Het gaat ook zeker niet alleen om de koopjes, de sfeer in de stad is minstens zo belangrijk. In de Langestraat stuiten de shoppers op een 'mini-festival' met live-muziek, mooie platen en een foodtruck. Op de Mient zijn 'living statues' te bewonderen en is er een silent disco. En door de hele stad trekken magische figuren op stelten.

Dat de Shopping Night samenvalt met de Museumnacht maakt het mogelijk om het winkelen af te wisselen met een bezoek aan bijvoorbeeld het Stedelijk Museum of de Grote Kerk. In talloze cafés in de binnenstad is bovendien bluesmuziek te horen - 'mooie blouse' heeft in dit Bluesweekend een dubbele lading. Het onderstreept de veelzijdigheid van dit evenement in de Alkmaarse binnenstad, dat zelf ook weer bluesmuzikanten uit heeft genodigd om hun muziek in de winkelstraten te laten klinken.

Tijdens Alkmaar Shopping Night op zaterdag 30 september zijn de winkels in de binnenstad open tot 22:00 en kunnen bezoekers rekenen op leuke extra's. Zie voor meer informatie ook de website van Alkmaar Shopping Night.
Pin It
Bekeken: 2534x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/