Het mag niet, maar het is wel lekker kort: met de auto over de Middenweg van Alkmaar naar Heiloo. Deze route is populair onder automobilisten en wat Gemeentebelangen Heiloo betreft is dat ook helemaal niet zo'n slecht idee. Een voorstel van de lokale partij om de weg in de Boekelermeer gebruiksklaar en officieel te maken haalde het evenwel niet.

De huidige weg is duidelijk niet bedoeld voor autoverkeer. Het gaat om een weg vol kuilen, zonder verharding. Gemeentebelangen Heiloo had daarom voorgesteld de weg te asfalteren en de afzetting weg te halen. Er zou dan een extra verbinding tussen Heiloo en Alkmaar ontstaan en daar is, getuige het illegale gebruik van de weg, wel behoefte aan.

Maar het College gaat in die redenering nog niet mee. De gemeente moet juist handhavend optreden tegen automobilisten die van de route gebruikmaken, stelt de wethouder. De Middenweg blijft dus ook in de nabije toekomst officieel afgesloten voor doorgaand verkeer.
Pin It
Bekeken: 5955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/