Een ouder echtpaar is in een 'sinkhole' gevallen op het Hendrik Ringershof in Alkmaar. Ze liepen maandagochtend over het voetpad aan de achterzijde van het Ringersgebouw - de man met een rollator - toen het straatoppervlak het plotseling begaf. De 79-jarige vrouw kwam er met de schrik vanaf. De 82-jarige man raakte gewond aan zijn hoofd en is voor nader onderzoek door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe de sinkhole kon ontstaan is nog niet duidelijk. Het gat is afgezet met hekken en de gemeente is op de hoogte gesteld. Er zal worden gekeken of de bestrating nog meer onveilige plekken heeft.
Pin It
Bekeken: 4739x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/