De politie van Alkmaar doet onderzoek naar een afvaldump die is gedaan aan het Breitnerhof. Het afval werd in de nacht van zondag op maandag rond 00:45 uur ontdekt aan het water achter de garageboxen, en bestaat onder meer uit grote luchtafvoerbuizen, aarde en plantenresten. De politiewoordvoerder wilde eerst geen uitspraak doen over de mogelijke oorsprong, maar bevestigde even later dat het inderdaad waarschijnlijk om afval van een hennepkwekerij gaat.

De politie heeft Stadswerk072 ingeschakeld om het afval op te ruimen. Wie meer denkt te weten over de afvaldump wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

foto: Wijkagent Hoefplan/Bergermeer


foto: Wijkagent Hoefplan/Bergermeer

Pin It
Bekeken: 1187x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/