Zondag 12 november wordt de allereerste Bambini Beurs georganiseerd in Sportpaleis Alkmaar. Een spannend debuut voor organisator Richard Snelder, die zijn allereerste beurs opzet voor de uitwisseling vanΒ tweedehands kinderkleding en speelgoed.

"Ik sta op het punt om mijn eerste beurs ooit te organiseren op 12 november 2023 in het Sportpaleis in Alkmaar en ik ben ontzettend enthousiast over wat deze dag te bieden heeft", laat Snelder weten. "Tevens is dit natuurlijk ook spannend aangezien een eerste beurs succesvol moet zijn om meer beurzen in de toekomst te organiseren. Mijn missie is ook om duurzaam winkelen te bevorderen en tegelijkertijd gezinnen een geweldige winkelervaring te bieden. Ik geloof dat mijn Bambini Beurs van groot belang is voor gezinnen in Alkmaar en omgeving."

De beursvloer opent om 08:00 uur voor de verkopers en duurt voor koopjesjagers van 10:00 tot 14:00 uur. Een bezoekje kost bij online reservering 3 euro en aan de deur 4 euro. Verkoopplekjes kosten tussen de 25 en 32,50 euro. Meer informatie is te vinden op bambinibeurs.nl.
Pin It
Bekeken: 1365x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/