Opnieuw loopt het verkeer bij Alkmaar volledig vast. Door werkzaamheden zoeken veel automobilisten een andere route en dat leidt tot grotere verkeersdruk op andere plekken. En de regen doet natuurlijk ook een duit in het zakje.

Maar na een kop-staart botsing met elf auto's op de N242 tussen Alkmaar en Heerhugowaard liep het echt vast. Rond 08:00 uur stond er een file tussen afslag Oudorp/Centrum en Langedijk.

Opmerkelijk genoeg was een half uur later het enige stukje Alkmaarse ringweg waar het verkeer nog wél doorstroomde het deel tussen de afslag Centrum/Oudorp en de A9, met daarin de Leeghwaterbrug. De politie heeft de N242 richting A9 bij Heerhugowaard afgesloten.

[UPDATE] Om 09:30 is de N242 weer vrij gegeven.
Pin It
Bekeken: 12110x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/