Het zwemseizoen is pas echt voorbij als de honden het zwembad in zijn geweest. In zwembad De Bever in Sint-Pancras gebeurde dat woensdagavond. Baasjes mochten gratis mee, maar het waren toch de honden die onder en net boven water de dienst uitmaakten tijdens dit vrolijke evenement.

Honden houden van zwemmen, dat is bekend, en wie daar nog niet van overtuigd was kon woensdagavond een kijkje nemen in Sint Pancras. Het evenement markeert het einde van een zwemseizoen dat toch niet helemaal verliep zoals gehoopt. De zomer bood wel wat meer 'hondenweer' dan voor een buitenzwembad wenselijk is. "Helaas zat het weer niet altijd mee", erkent zwembad De Bever tegenover de bezoekers, "maar dankzij jullie inzet hebben wij er toch nog een prachtig seizoen van weten te maken."

En de seizoensafsluiter was dus niet minder prachtig als het aan de honden en hun baasjes lag. Het evenement werd goed bezocht door hondenbezitters uit de regio. Een fotoverslag is te vinden op de Facebookpagina van Dijk en Waard Centraal.
Pin It
Bekeken: 2322x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/