De officier van justitie heeft dertig maanden cel geëist tegen een 39-jarige Alkmaarse. De vrouw stak vorig jaar haar vriend neer op de Heerhugowaardse Mirandelaan. Het slachtoffer raakte zwaargewond en lag twee weken in het ziekenhuis.

De steekpartij zou het gevolg zijn van een ruzie. Het slachtoffer werd in zijn bovenbeen gestoken. Het gevolg was een slagaderlijke bloeding. De man zou de steekpartij maar net hebben overleefd, maar weigerde aangifte tegen de vrouw te doen. Het stel is nog steeds samen zijn.

Het OM laat het er niet bij zitten. Volgens de aanklager gaat het om poging tot doodslag. De Haarlemse rechtbank doet over twee weken uitspraak in de zaak.
Pin It
Bekeken: 1674x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/