De inzittende van een auto is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk in Zuidschermer. Dat gebeurde op de kruising van de N244 en N246. De weg is tijdelijk afgesloten in de richting van Purmerend.

Het ongeluk vond dinsdagavond even voor 20:30 uur plaats op de provinciale weg. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. Aangezien de weg beveiligd wordt door verkeerslichten, bestaat het vermoeden dat een van de bestuurders door rood reed. Na het ongeluk kwam een van de voertuigen tot stilstand tegen de vangrail.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsdienst is ter plaatse gekomen op de N244 en heeft beide wagens weggesleept.
Pin It
Bekeken: 1218x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/