Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in het strafproces tegen twee verdachten van de straatroof op het Alkmaarse sushi- en grillrestaurant Kokusai camerabeelden laten zien. Dat schrijft het NHD. De straatroof vond plaats op 2 december vorig jaar.

Een man loopt vanaf zijn zaak aan de Arcadialaan. Hij wordt benaderd door een onbekende man die om geld vraagt. De ondernemer weigert, waarna hij klappen krijgt. Het slachtoffer probeert weg te vluchten, maar struikelt en wordt uiteindelijk omver getrokken. Onder bedreiging van een mes moet het slachtoffer zijn portemonnee afstaan. Hij weigert. Er ontstaat een worsteling en uiteindelijk weet de overvaller toch de portemonnee te bemachtigen. De overvaller rent weg in de richting van de Huibert Pootlaan. Samen met één of meerdere vermoedelijke handlangers.

Tijdens het strafproces laat het OM niet alleen beelden zien van het incident. Ook worden opnamen uit het cellencomplex laten zien. Hiermee wil de aanklager het signalement en de houding van beide verdachten vergelijken met die van de daders.
Pin It
Bekeken: 1167x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/