Buurtfestival Move The City strijkt volgend jaar neer in Overdie. Dat heeft wethouder Anjo van de Ven bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in het AZ-stadion. Door het trekken van de - in de voetbalwereld bekende - balletjes werd bekend dat het festival in de periode van 2025 tot en met 2028 plaatsvindt in Graft-De Rijp, Alkmaar-West, Alkmaar-Zuid en Huiswaard.

"Heel goed dat er weer een festival de wijken ingaat", vertelde Van de Ven voorafgaand aan de trekking. "En in deze setting komt de uitspraak van Johan Cruijff bij me op: 'soms moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt'."

Het was vorig jaar een splinternieuw initiatief: Move The City. Culturele organisaties uit de binnenstad bundelden hun krachten. En ja: dat smaakt naar meer. Dit jaar wordt het gratis toegankelijke festival van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september gehouden in de Alkmaarse wijk De Mare. Het belooft een weekend te worden vol theater, workshops, kunst en muziek. Ook komt een circus richting De Mare. (Foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 999x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/