Kinderen met een hart voor dinosaurussen weten winkelcentrum De Mare wel te vinden. Daar immers staat een glijbaan in de vorm van een dino. Dit kleurige oertijdwezen zal op zaterdag 30 september gezelschap krijgen van kinderen die als dinosaurus verkleed op weg zijn naar een boekpresentatie: "Een avontuurlijke onthulling!"

'De Sokkosaurus. Held op sokken.' Het is de titel van een prentenboek, geschreven voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. De schrijfster is Sandra Schot- Van Baar. Het boek is geïllustreerd door Myrna Verschaeren- Somberg. "De Sokkosaurus, Held op sokken blijft luchtig en open over het onderwerp pesten", legt Schot-Van Baar uit aan Alkmaar Centraal. Het boek kan op scholen gebruikt worden om het gesprek over pestgedrag aan te gaan.

"Het hoogtepunt van het evenement is de voorleessessie, waarin kinderen worden meegezogen in het avontuur van Robbie en Groezeltje", legt Schot-Van Baar uit. "Kinderen mogen met hun knuffel komen, of verkleed
als dino." De presentatie is zaterdag 30 september van 13:30 uur tot 14:30 uur in Readshop De Mare. Meer informatie over het boek is te vinden op de website van Uitgeverij Juf Sandra.
Pin It
Bekeken: 1515x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/