De jeugd van AV Hylas heeft vijf medailles binnengesleept op de Nationale U16 Spelen in Amsterdam. Bovendien bereikten vrijwel alle Hylas-atleten de finales op hun eigen onderdelen tijdens dit officieuze NK Jeugd. Goudhaantje was Emma Le Blansch met een nieuw persoonlijk record van 41,47m bij het discuswerpen. Ze pakte bovendien zilver bij het kogelstoten met een beste stoot van 14,12m. Volgend jaar is Emma ook nog U16 jaar.

Amy Tijmstra ging naar huis met zilver op de 80m en de 150m en in haar kielzog sprintte tweelingzus Wendy naar een derde en een vierde plaats. Op de 80m was de favoriet uit Rotterdam eenvoudigweg. Amy liep 10,22s en Wendy 10,29s, die daarmee het brons afsnoepte van de nummer drie op de ranglijst. Op de 150m was het wél spannend, maar uiteindelijk eindigde de Top 4 toch op volgorde van rang. Amy noteerde een tijd van 18,69s en Wendy 19,04s.

Sven Mulder deed het uitstekend bij het kogelslingeren en het speerwerpen, met ruime verbeteringen van zijn persoonlijke records. De beste worpen van respectievelijk 35,22m en 43,96m leverden hem een vijfde en een achtste plaats op. Biek Komen waagde zich net als vorig jaar aan de 1500m steeple chase (met balken en een waterbak), en finishte deze keer als zesde. Met zijn tijd van 4:54,36 min. was hij liefst 20 seconden sneller dan op de Spelen vorig jaar.
Pin It
Bekeken: 1036x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/