De Angst Dwang en Fobie stichting start in Alkmaar een nieuwe lotgenotengroep. Onder het motto 'Je bent niet de enige' kunnen mensen met angsten, een fobie en/of dwangstoornis vanaf woensdag 27 september terecht in Wijkcentrum Overdie om er samen met getrainde ervaringsdeskundigen over te praten.

Gevoelens van angst en dwang kunnen het leven behoorlijk beheersen. Denk aan smetvrees, straatvrees, eindeloos tobben of handelingen die je maar 'moet' blijven herhalen. "Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n anderhalf miljoen mensen last van angst- en dwangklachten", aldus de ADF stichting. "Het kan heel erg opluchten om hierover te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt, om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen."

De ADF stichting heeft in heel Nederland lotgenotengroepen opgezet en dit najaar komen er weer een aantal nieuwe bij, onder andere in het Alkmaarse wijkcentrum Overdie. De groep komt vijf avonden bij elkaar en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen. Voor wie dat nog net even te ver vindt gaan is er de mogelijkheid om telefonisch te praten. Meer informatie is te vinden op adfstichting.nl/lotgenotencontact.
Pin It
Bekeken: 1150x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/