Oude Muziek, dat is muziek uit de periode nét voor de klassieke muziek. Muziek uit de middeleeuwen en de vroegmoderne tijd, met als grote namen Vivaldi en Bach, maar vooral ook veel muziek van componisten die juist niet zo bekend zijn. In Alkmaar is er traditiegetrouw veel aandacht voor deze muziek en dat is ook in dit theaterseizoen weer het geval. Organisator van de concertreeks 'Oude Muziek' is La Sfera Armoniosa.

In het fraaie decor van de Lutherse Kerk aan de Oudegracht kunnen mensen genieten van een reeks van vijf concerten. Het programma is internationaal. Tijdens het eerste concert komen de grootste namen zeker aan bod. De reeks eindigt met een programma rond de Nederlandse componist en schrijver Constantijn Huygens, waarbij ook aandacht zal zijn voor Huygens' werk als parfumier.

De concertreeks Oude Muziek loopt van 10 september tot 30 maart, met onder meer een Spaans concert op 27 oktober en kerstmuziek uit zeven verschillende landen in de week voor kerstmis, op 23 december. De precieze data en het programma is te vinden op de website van La Sfera Armoniosa.
Pin It
Bekeken: 1006x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/