Om de overlast van geparkeerde fietsen en brommers tegen te gaan worden op het Hofplein twee fietsparkeervakken ingericht. De markeringen worden in de week van 7 september aangebracht.

De toegang naar de Magdalenenstraat vanaf het Hofplein wordt regelmatig belemmerd door bezorgers met hun fietsen en scooters. Tijdens een vergadering van de commissie Ruimte is de overlast voor bewoners, ondernemers, passanten en nood- en hulpdiensten aangedragen. In samenspraak met bewoners en de Veiligheidsregio NHN is een verbetervoorstel opgesteld. Op het Hofplein komen twee parkeervakken voor fietsen en scooters: één vak voor New York Pizza/I love Sushi en één vak naast de autoparkeervakken op het Hofplein. Zo gaat er voor automobilisten geen parkeercapaciteit verloren.

De fietsvakken worden gemarkeerd met een onderbroken witte lijn in de bestrating. Binnen de vakken worden tegels gelegd met een fietssymbool, net als in het al bestaande fietsparkeervak op de Gedempte Nieuwesloot. Buiten de vakken worden pictogrammen aangebracht in de vorm van een (brom-) fietsparkeerverbod.

"We verwachten dat de vakken een substantiële bijdrage leveren aan een betere toegankelijkheid van de entree naar de Magdalenenstraat, maar mogelijk lossen ze het probleem niet helemaal op", aldus het college van B&W. "Er zijn dan aanvullende maatregelen nodig om handhaving op foutgeparkeerde fietsen mogelijk te maken."
Pin It
Bekeken: 1632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/