In september staan in Alkmaar meerdere wegwerkzaamheden op het programma. Zoals al aangekondigd worden de Friesebrug en omgeving aangepakt, maar er zijn nog meer wegprojecten: aan Tesselsebrug en de Noorderstraat, de Nieuwe Schermerweg en de Kennemersingel.

In drie nachten tussen maandag 11 en vrijdag 22 september wordt de verkeersveiligheid verbeterd op de Tesselsebrug een de naastgelegen kruising Noorderkade-Noorderstraat. Omdat de werkzaamheden 's nachts plaatsvinden zal de verkeershinder beperkt zijn. De exacte data moeten nog worden bepaald.

Woensdag 19 september wordt het beschadigde asfalt op de kruising van de Nieuwe Schermerweg met de Edisonweg / Saturnusstraat volledig vervangen. Het streven was om de werkzaamheden 's nachts uit te voeren maar dit bleek niet mogelijk. Er zouden twee nachten nodig zijn, en op de tussenliggende dag was de kruising dan evengoed niet toegankelijk.

De bocht in de Geestersingel tussen de rotonde Bergerhout en de Kennemersingel is van 25 tot en met 29 september rond 16:00 uur aan de beurt. Ook daar is het asfalt beschadigd. De nieuwe laag asfalt zal stiller zijn. Meteen worden de fietsstroken verbreed. Om de overlast van de afsluiting zo kort mogelijk te houden, wordt er dag en nacht doorgewerkt. Autoverkeer kan via Vondelstraat en de Westerweg, langzaam verkeer kan door de binnenstad. De nood- en hulpdiensten kunnen bijna alle dagen over de werkvakken.

De omgeving wordt tijdig op de hoogte gesteld van de werkzaamheden en de afsluitingen. Voor de grotere klus op de Geestersingel maakt Stadswerk072 een aparte projectpagina.
Pin It
Bekeken: 2185x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/