Gemeente Alkmaar heeft afgelopen week het verbod om met de snor- of bromfiets te rijden over de Molenkade gehandhaafd. Medewerkers van handhaving hebben in totaal vier boetes uitgeschreven. De overtreders krijgen de bekeuringen binnen een week of zes toegestuurd.

De Molenkade is een onverplicht fietspad, waar snorren en brommen niet is toegestaan. Het fietspad grenst aan een natuurgebied en in de bochten om de molens heen is het zicht beperkt. Brom- en snorfietsers moeten aan de overkant rijden over de Zeswielen, maar dat lijkt niet iedereen te weten of te willen accepteren. (foto: Handhaving Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1433x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/