Een 16-jarig meisje is donderdagavond in Alkmaar aangevallen door een man. Het slachtoffer wist te ontkomen. Van de dader ontbreekt ieder spoor.

Uit het niets werd het meisje donderdagavond even voor 22:00 uur belaagd door een man. Dat gebeurde op het Sluispolderpad in Alkmaar. Toen het slachtoffer oog in oog kwam te staan met de man, liet hij het steekwapen zien.  Het lukte het meisje om te vluchten. De politie startte een zoektocht naar de dader, maar heeft hem niet meer gevonden. Het gaat om een man met een lichte huidskleur van rond de 30 jaar. Hij heeft een stevig postuur en is ongeveer 1,85m. Hij droeg tijdens de aanval een mondkapje.

Er wordt met name gezocht naar twee specifieke getuigen die even voor het incident vlakbij op een bankje zaten. Het betreft een man en vrouw rond de 18 jaar. Zij vertrokken ongeveer vijf minuten voordat de vrouw werd belaagd op de fiets in de richting van de Havinghastraat. Mogelijk dat zij de verdachte hebben gezien en ons meer kunnen vertellen.
Pin It
Bekeken: 3379x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/