Sarah Pesie van Partij voor de Dieren - Alkmaar is met zwangerschapsverlof. Haar collega Ralph Boots heeft haar raadszetel overgenomen en wordt op 28 september beëdigd. Pesie keert naar verwachting op 29 november terug in de gemeenteraad. "Ze is in september geloof ik uitgerekend. Ik was er niet bij dat ze zwanger raakte, zoals je je wel kunt voorstellen", grapt de 41-jarige Alkmaarder.

"Ik zal voor het eerst raadslid zijn", vertelt Ralph Boots aan Alkmaar Centraal. Maar groen is hij zeker niet. "Ik ben nu wel al commissielid in de gemeenteraad in Alkmaar voor de PvdD. Sinds deze raadsperiode zit ik in commissies en doe ik ook de commissievergaderingen. Een jaar of elf of twaalf geleden heb ik dat gedaan voor de SP in Alkmaar. Dat heb ik toen twee jaar gedaan. Inmiddels zit ik alweer zes jaar bij de PvdD."

Echt spannend is de 'promotie' naar raadslid dus niet voor de geboren en getogen Alkmaarder. "Een beetje. In principe zal het werk niet anders zijn dan wat ik nu doe, dus ik verwacht daar ook niet heel veel nieuwe dingen in. Ik loop al een tijdje mee in de politiek in Alkmaar. Ik ken ook iedereen, dus wat dat aangaat is het niet heel spannend. Het zijn wel even de officiële dingen, het feit dat je écht aanwezig moet zijn en daadwerkelijk moet stemmen, dat is natuurlijk nieuw. Dat heb ik nog nooit gedaan, dat je daar invloed op hebt. Maar de inhoud zelf vindt ik niet heel spannend." (foto: PvdD Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/