Eind augustus barst de zomerkermis in Alkmaar weer los. Om de attracties ruimte te geven om op te bouwen worden deze week verkeerd gestalde fietsen verwijderd uit het kermisgebied. Woensdag begint de 'schoonveeg-actie'. Het gaat om fietsen die in de Alkmaarse binnenstad buiten de rekken geparkeerd staan.

Vorige maand zijn alle 'foute' fietsen al voorzien van een sticker die de fietseigenaren waarschuwt dat ze weggehaald gaan worden. De daadwerkelijk verwijderde fietsen zijn terug te vinden in een tijdelijk depot in de buurt van het station. Eigenaren kunnen via 'iLost' checken of hun fiets daar staat, en daarna met Stadswerk072 contact opnemen om 'm op te halen.
Pin It
Bekeken: 1196x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/