Een 56-jarige man uit Krommenie is zaterdagochtend 15 juli gestoken op de Kogerpolderbrug in Zuidschermer. Dat gebeurde na een verkeersruzie. Het slachtoffer liep een snijwond aan zijn arm op.

Het slachtoffer reed in zijn vrachtwagen op de N244, toen hij werd afgesneden door een blauwe Hyundai Tucson. Ter hoogte van de Kogerpolderbrug zetten beide bestuurders hun auto stil en stapten uit. Volgens het slachtoffer ontstond vervolgens een woordenwisseling en werd hij met een scherp voorwerp in zijn arm gestoken. Het slachtoffer reed richting het ziekenhuis, waar de wond moest worden gehecht.

Het steekincident gebeurde die zaterdag tussen 09:45 en 10:30 uur. Van de verdachte ontbreekt tot op de dag van vandaag ieder spoor. De politie heeft zijn signalement gedeeld. Het gaat om een man van rond de 75 jaar oud. Hij is rond de 1 meter 75 en heeft een ringelbaardje. De auto waarin hij reed was een nieuw model Hyundai Tucson, in de kleur blauw.
Pin It
Bekeken: 2550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/