Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Het kind wordt steeds zelfstandiger en wil ook de wereld gaan ontdekken. Voor ouders en opvoeders wordt komend najaar de gratis cursus 'Peuter in Zicht!' gehouden. Op vier dinsdagen in september en oktober staat de opvoeding van peuters centraal.

Daarnaast kunnen geΓ―nteresseerden vragen stellen. "De cursus wordt gegeven door ervaren pedagogen", schrijft de GGD Noord-Holland Noord.Β  "Op ontspannen en praktische wijze leren de ouders en opvoeders in te spelen op het gedrag van hun kind." De cursus wordt op dinsdag 26 september en 3, 10 en 17 oktober georganiseerd in Wijkcentrum De Oever aan de Amstelstraat 1 in Alkmaar.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website van de regionale GGD. Voor meer informatie, neem contact op met de GGD via 088 - 01 00 550.
Pin It
Bekeken: 993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/