Doorrijders opgelet: er wordt weer geflitst op de N242. Daar heeft de zogenaamde flexflitser een plekje gekregen. Dat meldt de politie. De komende maanden kunnen automobilisten die last hebben van een 'zware voet' dus rekenen op een brief van het Centraal Justitieel Incassobureau.

De flexflitser is een tijdelijke flitspaal die voor een korte periode de snelheidsovertredingen registreert. Eerder stond de paal in de Vondelstraat in Alkmaar, daarna was het apparaat actief in de regio Hoorn. Nu keert de flexflitspaal dus weer terug naar onze regio, op de N242 van Heerhugowaard naar Alkmaar.

De mobiele flitspaal op de N242 staat tussen de afritten naar Ursem en Stompetoren, bij hectometerpaal 41,5. Het gaat om een controle van het verkeer richting de A9. De flexflitspaal staat daar nog tot september, daarna komt er een nieuwe plek voor het apparaat. Dat wordt naar alle waarschijnlijkheid weer de Vondelstraat in Alkmaar, zo heeft de politie al eerder laten weten.
Pin It
Bekeken: 10577x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/