De bewoonster van een huurwoning van Kennemer Wonen is haar woonruimte definitief kwijt. De woning, waar ze met twee dochters woonde, moest van de burgemeester op basis van de Opiumwet voor een half jaar dicht. Ook zegde Kennemer Wonen de huurovereenkomst per 1 juni op. De vrouw stapte tevergeefs naar de rechtbank van Alkmaar om dat besluit aan te vechten, want ze zou niks van drugshandel hebben geweten.

Op 18 april hield de politie een inval bij de vrouw. In de berging troffen agenten sporttassen met daarin 131 kg cocaïne. In een printer in huis zat 60 gram cocaïne verstopt en ergens in de slaapkamer lag 38.500 euro. De bewoonster beweert dat het geld en de drugs van haar ex waren, en dat ze zelf van niets wist. Ze zei bijna nooit in de berging te komen, en dat ze zelf niet wordt vervolgd. Maar de rechter koos de zijde van Kennemer Wonen, al is het maar omdat de vrouw zelf verantwoordelijk is voor haar woning en het toezicht daarop. Bovendien werd eerder al drugshandel vanuit de woning ontdekt.

De politie wil niet bevestigen of het gaat om de woning aan de Waalstraat in Oudorp, waar op exact die dag een grote hoeveelheid drugs in de berging werd gevonden. Ook was er sprake van een grote geldvangst. Even daarvoor waren een 25-jarige man uit Julianadorp een 43-jarige Rotterdammer opgepakt, net nadat ze het huis verlieten. Destijds zei de politie dat meer aanhoudingen niet werden uitgesloten. De politie zegt dat de communicatie rond de zaak nu in handen is van het OM. Navraag was voorafgaand aan publicatie problematisch.
Pin It
Bekeken: 2857x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/