"Yes, we hebben al 90 treden voor de trap bij de Brouwerskom in de Schoorlse Duinen!", jubelde boswachter Patricia van Lieshout deze week op sociale media. Donderdag kwam daar nog een trede bij. Dat betekent dat er nog geld nodig is voor 34 van de totaal 125 traptreden. "Draag jij een treetje bij?"

Via een crowdfundactie op buitenfonds.nl probeert Staatsbosbeheer 29.375 euro in te zamelen voor de renovatie van de hoge trap bij de Brouwerskom. Dat is de derde trap naar rechts, gezien vanaf het bezoekerscentrum. Renovatie is hard nodig. Veel treden zijn niet best meer en een paar zijn er al niet meer, om over de leuningen maar niet te spreken. De nieuwe treden worden gemaakt van onderhoudsarm corten-staal, zodat de trap weer 40 jaar mee kan. Op het moment van schrijven zijn er 81 donaties gedaan, goed voor 21.582 euro.

Wie een hele tree doneert voor 235 euro, kan er een naamplaatje (zonder verwijzing naar een website) op krijgen. Wie vragen heeft over het naamplaatje kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1627x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/