Iets voor middernacht zijn op de N246 bij Markenbinnen twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén van de auto's is daarna op de kop in het water terecht gekomen. Inzittenden van de andere auto wisten één slachtoffer uit de auto te halen. Duikers van de brandweer hebben een tweede slachtoffer op het droge weten te krijgen. Beiden zijn gereanimeerd.

Zowel uit Alkmaar als uit Zaandam kwamen hulpdiensten in groten getale naar de plek van het ongeval. Er is vannacht gezocht naar meer mogelijke slachtoffers in het water. "We hebben sterke aanwijzingen dat er nog een derde persoon in de auto zat, maar dat is niet zeker. Het kan ook zijn dat die persoon eerder is afgezet", laat een woordvoerder weten.

De inzittenden van de andere twee auto's lijken met de schrik te zijn vrij gekomen. "Maar alle focus ligt nog op de te water geraakte auto", volgens de woordvoerder over de reddingsoperatie. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. De N246 is afgesloten voor de reddingsoperatie en uitgebreid ongevallenonderzoek.
Pin It
Bekeken: 3066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/