De mannen die verdacht worden van de overval bij restaurant Kokusai aan de Arcadialaan in Alkmaar blijven langer in de gevangenis. Dat heeft de rechtbank bekendgemaakt.

Vrijdag 2 december rond 23:30 uur. De 51-jarige restauranteigenaar loopt voor zijn zaak aan de Arcadialaan. Hij wordt benaderd door een onbekende man die om geld vraagt. De ondernemer weigert, waarna hij klappen krijgt. Het slachtoffer probeert weg te vluchten, maar struikelt en wordt uiteindelijk omver getrokken. Onder bedreiging van een mes moet het slachtoffer zijn portemonnee afstaan. Maar hij weigert. Er ontstaat een worsteling en uiteindelijk weet de overvaller toch de portemonnee te bemachtigen. De overvaller rent weg in de richting van de Huibert Pootlaan. Samen met één of meerdere vermoedelijke handlangers.

Hoewel de politie een getuigenoproep doet zonder duidelijk signalement, worden de twee verdachten al snel aangehouden. De 22-jarige Tibor F. uit Heerlen is een oud-werknemer van het sushi en grill restaurant. Volgens het Openbaar Ministerie zou hij samen met de 33-jarige Hassan M. uit Krimpen aan den IJssel de overval hebben gepleegd. Hoewel beide verdachten in alle toonaarden ontkennen, verlengt de rechter het voorarrest met drie maanden.
Pin It
Bekeken: 2372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/