Link Projecten blikt tevreden terug op The Hunt 2.0 in Alkmaar Noord. De organisatie liet woensdag weten dat  de jacht van politieagenten en handhavers op jongeren een groot succes was.

Zo'n 100 jongeren probeerden zaterdag drie stempelposten te bereiken, om daarna weer met een volle stempelkaart terug te keren. Werd hun rugnummer afgepakt, dan was het uithuilen en opnieuw beginnen met een nieuw rugnummer en een strafminuut. De deelnemers kregen 2,5 uur de tijd, maar de Top 3 was al binnen een uur terug.

De winnaar kreeg een overnachting in Hotel The Fallon, de voormalige gevangenis Schutterswei die is heringericht is tot luxe hotel. De nummer twee ontving een diner in het restaurant van The Fallon en de derde tien seconden gratis inslaan bij AH De Mare.

The Hunt is een initiatief waarmee politie en handhaving de jeugd benaderen voor en betere verstandhouding. Burgemeester Anja Schouten was aanwezig om met jongeren in gesprek te gaan en om hen aan te moedigen. (foto: Link Projecten)
Pin It
Bekeken: 1623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/