Vanaf vrijdag 30 juni zijn er ieder weekend weer allerlei optredens op het Canadaplein in Alkmaar.Β  TAQA Theater De Vest presenteert een nieuwe editie van Zomer op het Plein met een zeer gevarieerd programma van zes weekenden lang. Vaste prik is het Talentstage en deze keer werken de studenten van het InHolland Conservatorium uit Haarlem samen met songwriter en theatermaker LAKSHMI.

Het is onderhand traditie dat juni de maand is voor Zomer in de Mare in Park Rekerhout, en dat daarna een doorstart wordt gemaakt op het Canadaplein. Vrijdag 30 juni om 20:30 uur trappen de Blauwe Vinkjes af. Het cabaretduo was finalist van Cameretten 2021 en won vorig jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Met sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca (aldus de Volkskrant) brengt het tweetal een programma met een hoog tempo, vol actualiteiten en herkenbare karakters.

Op de eerste zaterdag is het Canadaplein vanaf 16:30 uur voor Joris Linssen en zijn semi-akoestische band Caramba. Al 20 jaar bestormt Linssen de podia met aanstekelijk enthousiasme, prachtige zang en meeslepende verhalen. Nederlandstalige muziek met een Mexicaans pepertje. Op de eerste zondagmiddag is al het Talentstage. Vanaf 14:30 uur treden de Inholland studenten in verschillende samenstellingen op, toewerkend naar het hoogtepunt: een optreden samen met LAKSHMI.

Meer info over Zomer op het Plein is te vinden op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 1853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/