De bloembollenactie die Stadswerk072 in gemeente Alkmaar organiseerde is een groot succes. Alle bollen die gratis beschikbaar werden gesteld zijn inmiddels op. Het laatste deel van de voorraad is woensdag bezorgd bij Wijkcentrum De Daalder in Daalmeer.

In juni wisselt Stadswerk de voorjaarsbloemen in de wisselperken weer in voor zomerbloeiers en de groenbeheerder wilde bollen van voorjaarsbloeiers gratis weggeven. Het mengsel bestaat vooral uit tulpen, narcissen en hyacinthen. De Hortus Alkmaar en diverse wijkcentra dienden als afgiftepunt. Iedereen kon er zoveel meenemen als hij of zij wilde, en meteen ook advies krijgen over hoe de bollen te planten.

Stadswerk wil alle inwoners en organisaties bedanken die enthousiast hebben meegedaan aan de actie. "Jullie respons was overweldigend en we zijn ontzettend trots op de betrokkenheid van de inwoners van gemeente Alkmaar. We willen iedereen bedanken die al bloembollen heeft opgehaald en we hopen dat jullie volgend voorjaar kunnen genieten van een prachtige bloementuin. Samen maken we Alkmaar nog mooier en vooral groener!"

 
Pin It
Bekeken: 1160x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/