Hoe het precies kon gebeuren, dat is nog niet duidelijk. Maar de gevolgen van de aanrijding van een voetganger zaterdag zijn groot: het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De politie doet nu verder onderzoek naar de toedracht van het dodelijke ongeval. "We vinden dit heel belangrijk, juist ook voor de nabestaanden."

Alkmaar Centraal sprak over het ongeval met Felicity Bijnaar, woordvoerder van de politie. "Bij de bestuurder van de auto is negatief getest op drank of drugs", laat ze weten. "Maar andere zaken zijn nog in onderzoek, dat loopt nog."

Op de sociale media wordt met afschuw gereageerd op het ongeval. Veel mensen noemen op dat de Vondelstraat al vaker het toneel is geweest van ongelukken. Bijnaar bevestigt dat het niet de eerste keer is dat het misgaat in de Alkmaarse straat, maar vindt het lastig daar algemene uitspraken over te doen. "Het onderzoek heeft nu prioriteit."

Getuigen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 2966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/