Zaterdag 17 juni organiseert BouwendNederland alweer de 16e Dag van de Bouw. Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor publiek. In regio Alkmaar zijn er twee locaties waar jong en oud terecht kan om te ontdekken wat er allemaal bij de constructie van gebouwen en waterwerken komt kijken. Net buiten de regio wordt de bouwplaats van de A.C. De Graafweg (N241) opengesteld.

In Heerhugowaard wordt de bouwplaats van het gemaal Waardse Dijk van 10:00 tot 13:00 uur opengesteld voor publiek. Op de hoek van de Westerweg (N242) en de Kamerlingh Onnesweg (N194) wordt hard gewerkt aan de realisatie van een gemaal dat water vanuit de polder zal gaan overhevelen naar het Kanaal Alkmaar Omval - Kolhorn. Het nieuwe gemaal is nodig, niet alleen vanwege de periodiek zwaardere regenval, maar ook omdat het sloten langs het spoor door de ondertunneling bij de Zuidtangent zullen worden onderbroken.

Vink Bouw opent de hekken rond de nieuwbouw van wooncomplex 'De Goyer' aan de Ruysdaelkade 40 in Alkmaar. De aannemer werkt aan een gebouw met 52 appartementen, een huisartsenpraktijk en een parkeergarage. Wie nieuwsgierig is kan terecht tussen 10:00 en 14:00 uur.

Iets buiten de regio in Opmeer, doen ook de provincie en aannemer Boskalis mee. Alweer enige tijd is de herinrichting van de A.C. De Graafweg (N241) aan de gang en nu wordt gewerkt aan de kruising met de Pade in Opmeer. Publiek kan tussen 10:00 uur tot 15:00 uur ontdekken wat hier allemaal wordt gedaan, en op welke manier.

Meer informatie is te vinden op dagvandebouw.nl.
Pin It
Bekeken: 2316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/