Op 10 juni wordt 'Race the Dragon' gehouden in Alkmaar. Die zaterdag zullen er weer drakenbootraces plaatsvinden tussen gelegenheidsteams en bedrijven. Een prachtig spektakel, niet alleen voor de deelnemers, maar ook de toeschouwers op de Kanaalkade, de Noorderkade en de bruggen ertussen.

De 12 meter lange drakenboten zijn meteen te herkennen aan de ornamentele drakenkop voorop, maar ook de staart en de grote trom achterop en dubbele rij zwoegende peddelaars er tussenin. En vaak zijn de boten in allerlei kleuren. De races gaan over 200 meter, dus het blijft ook leuk voor wie een net iets mindere conditie heeft.

Het Race the Dragon festivalterrein bevindt aan de Noorderkade tussen de Tesselsebrug en de Ringersbrug, naast het Stadsstrand de Kade. Het programma duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Alles over het evenement op racethedragon.nl.
Pin It
Bekeken: 1667x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/