Hortus Alkmaar is zondag 11 juni het decor van de jaarlijkse Gezondheidsmarkt. Tijdens deze markt is zowel aandacht voor lichamelijke als geestelijke gezondheid. Het programma bestaat uit lezingen, rondleidingen en yoga. Voor kinderen is er onder meer een speurtocht. Maar er kan tegelijk ook genoten worden van eigen bier en wijn van Hortus Alkmaar.

De markt vindt plaats op verschillende plekken in de uitgestrekte kruidentuin. In de zaal van het bezoekerscentrum van Hortus Alkmaar vinden de hele middag lezingen plaats, waarin onder meer wordt stilgestaan bij letselschade, ayurvedische voeding en seksuele gezondheid. De specialisten die de lezingen geven zijn ook aanwezig op de eigenlijke markt, die in de tuin te vinden is. Bij de schuur kunnen yoga-workshops worden gevolgd en in de kas staan massages ingepland.

Het evenement richt zich op een breed publiek. Het is voor geïnteresseerden ook een gelegenheid om kennis te maken met de Hortus en met de producten die de Hortus biedt, waaronder eigen bier en wijn, maar bijvoorbeeld ook lokale honing. Behalve rondleidingen door de tuin zijn er voor jonge bezoekers ook speurtochten. Kinderen kunnen zich op de Gezondheidsmarkt laten schminken.

De Gezondheidsmarkt in Hortus Alkmaar vindt plaats op zondag 11 juni van 12:00 tot 17:00. Volwassenen betalen een entree van 5 euro, jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud betalen de helft, kinderen onder de 12 mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie zie de website van Hortus Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 1078x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/