Een vrouw is zondagmorgen 28 mei rond 5 uur gewond geraakt door een aanrijding met een boom. Het eenzijdige ongeval vond plaats op de Willem de Zwijgerlaan in Alkmaar. De politie onderwierp de bestuurster ter plaatse aan een blaastest, waaruit naar voren kwam dat de vrouw te veel gedronken had. Met de ambulance werd ze naar het nabijgelegen ziekenhuis vervoerd.

Ter hoogte van het appartementencomplex 'Willem de Zwijger' ging het zondagmorgen mis. De auto was onderweg richting de rotonde bij de Vondelstraat maar raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen een boom. Door de klap werd de auto vervolgens teruggeslingerd op het wegdek.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse en één rijrichting van de Willem de Zwijgerlaan werd kort afgezet. Als oorzaak kon het glaasje te veel worden genoteerd. Met onbekend letsel werd de vrouw vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De auto moest worden geborgen.
Pin It
Bekeken: 3713x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/