Zaterdag 2 juni opent HAL25 in Alkmaar de deuren voor 'Sorpresa', een eenmalige clubavond waarin zintuigen op scherp worden gezet, hartritmes overslaan, serotonine-niveaus door het dak gaan, en je het kind in jezelf de vrije loop mag laten.

De loods van HAL25 is omgebouwd tot een immersieve club, waar je in een labyrint met verschillende spaces kunt dwalen. Sorpresa is een surrealistische ervaring. Een van de initatiefnemers is theatermaker Ella Gil: “In HAL 25 laten we onze kleine-grote fantasieën de vrije loop. Onze inspiratie is de verwondering uit de kindertijd; Als klein kind lijkt de trap in je huis gigantisch hoog en oneindig, zijn veel smaken nieuw en extreem, zijn er geluiden die je nog nooit eerder hoorde. Wij willen terug naar dat gevoel van verwondering. We nemen bezoekers mee op avontuur in een wereld waar je je weer even als een klein kind mag voelen en je misschien wel terug wordt gevoerd naar de oneindige kinderfeestjes van vroeger. Denk aan een megaglijbaan, een spiegelpaleis, een ballonnenbos en nog veel meer; je gaat het allemaal beleven op 2 juni.”

Van Gil: “We creëren ver­schillende ruimtes waar we je mee doorheen op avontuur nemen. Het is geen theater, het is geen dansfeest, het is geen diner. Het is Sorpresa, een grote surrealistische verrassing. Waar alles wat groot is, nog groter lijkt en waar je samen met de andere bezoekers oneindig mag beleven, genieten, met al je zintuigen.” Naast alle installaties kun je ook dansen; dj collectief AAN TAFEL!, DJ SLIMFIT en dragperfromers ‘Fags of Destiny’ nemen je mee op de dansvloer.

Sorpresa duurt van 20:00 tot 01:00 uur, maar na 21:30 uur komen er geen nieuwe bezoekers meer binnen.  Kaarten à 17 euro zijn verkrijgbaar via hal25.nl.


Sorpresa is onderdeel van het project HAL25 Take Over, waarbij HAL 25 zich vier keer laat 'overnemen' door interessante kunstenaars uit het hele land. De organisatie wil hiermee nieuw en onderscheidend talent naar Alkmaar trekken en het Alkmaarse publiek verrassen met bijzondere kunstervaringen.

HAL25 Take Over wordt mede mogelijk gemaakt door het KBC Fonds en Provincie Noord-Holland.


Pin It
Bekeken: 1223x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/